Beregn forsikring

Der er mange forskellige udgifter, som findes i ens private finanser. I ens budget er der fx gaver. Men der er en række poster, hvor man kan spare nogle slanter. Her er de vigtigste gode finter, som du kan tilgå uden beregning.

Den mest sandsynlige måde for danskerne at blive holden på, er gennem en kapitalpension. Det fremførte en klog vismand en gang. For alle er det nominielt den mest plausible måde at blive holden på. Så man bør spekulere på, at sætte dig mere ind i kapitalpension, med de spændende potentialer, der ligger i din pensionsopsparing.

Forsikringer er det vi erhverver sig i håbet om, aldrig at få dem brugt. Du skal overveje dine kritisk behov og ikke blindt gøre som andre. Der er nok forsikringsdækninger, du egentlig ikke har brug for eller som du godt kan undvære. Det er en risiko, du må medtage. Efter du har valgt, så handler det om at drosle dine forsikringsdækninger ned på et minimumsniveau. Skal din fritidshus forsikring kun dække fx 50.000 kroner eller kan du acceptere en egenbetaling på 13.000 dkk, hvis din egendom brænder ned til jorden?

Sparekasser er også en udgift, hvor der vil være mange penge at spare. Forskellen mellem de aller dyreste og de billige banker er uovertruffen. Vi hører om, op til 4.100 kr pr. måned for en traditionel husstand + reallån. Lån til ejerlejlighed er det største køb, som man har. Kassekredit er i det hele taget det man bør være fokuseret på, når du skal optimere din økonomi. En ting er morrenter, men også kursen er betydelig. Lånomlægning er noget, som kan forskønne din private finanser. En anden vigtig størrelse er forhaling af lån. Lån kan sammenlignes med fremskydning af tid. Hvis du kan afvente for eksempel 16 måneder med at låne penge og i stedet for spare ligesvarende op i tidsrummet, så får du både nedbragt lånebeløbet, men også dine renteudgifter.

Er du medlem hos en faglig forening, så får du mulighed for at få en stribe fordele. Du kan også overveje at udmelde dig. Der er en del penge at spare på en billigere fagforening. Nogle folk har automatisk fagforeningsvalg gennem jobkontrakt. Men man kan selvfølgelig vælge blot at nøjes med en arbejdsløshedskasse. Fagforeninger kan assistere dig med forsikringer og sundhedsordning – så overvej om det er klogt at udmelde dig, hvis du oplever symtopmer som for eksempel muskelbesvær.

Fødevarer er det område i din private finanser, som konstituerer den største part. Hvor nogle kan overleve for et lille rådighedsbeløb, hver md., så er der andremennesker, som bruger enorme summer på fx lækker mad. Et er hvis du køber din mad ude på enten michellin restaurant eller drive-in – men den rigtig store pengesynd er den mad du køber og laver derhjemme. I dette tilfælde er der det klassiske dagligvareindkøb i supermarkedet, som du bærer hjem. Desværre er man skydeskive for ekstrakøb, der betyder at bonen bliver for lang. Et godt råd er, at du shopper dine dagligvarer online, på de gode virtuelle supermarkeder. Der kan man handle daglige dagligvarer, men yderligere også de gode nye udvalg af måltidskasser.

Du skal beregne dine udgifter, så du reducerer inden for alle områder af din budget. Derved kan du slutte med at råde over et meget sjovere slutbeløb til de sjove ting af dig hverdag. Tusind tak fordi du læste med på min artikel.